Over ons

Tegenwoordig zijn we in onze maatschappij  zo ver vervreemd van ons eigen *instinct, *intuïtie en het gevoel van eenheid met de natuur om de juiste planten te kiezen verloren is gegaan.

Geneeskrachtige planten/kruiden worden al duizenden jaren toegepast om de gezondheid te bevorderen. De genezende inhoudsstoffen van planten/kruiden vormen een complex van vele stoffen die elkaar ondersteunen zodat er een synergie ontstaat, maar de werking is niet vergelijkbaar met medicijnen, omdat de gevolgde weg totaal anders verloopt.

De inhoudsstoffen stimuleren het zelf genezend, het zelfreinigend en het zelf herstellend mechanisme, met ander woorden: de preparaten van planten/kruiden brengen een heel proces op gang dat in een genezing resulteert. Zelfs als een plant/kruid  -preparaat dat gericht is op de maag of de luchtwegen, zal het hele organisme beïnvloed worden.

De werking van planten/kruiden zijn anders en vergen de nodige tijd en omkadering ( met de omkadering bedoelen we dat voeding, levenswijze en instelling een ondersteunde bijdrage leveren aan het genezingsproces.) Ze werken op een natuurlijke manier in op het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Het verschil met de reguliere en chemische geneesmiddelen is, dat de geneeskrachtige planten de natuurlijke processen in het lichaam ondersteunen in plaats van verstoren of onderdrukken. Tevens hebben de geneeskrachtige planten een positief effect op zowel het psychische als fysiek welzijn en ze hebben weinig tot geen bijwerkingen. 

Vele soorten planten hebben een specifieke genezende eigenschap.

De natuur heeft de mens vele plantaardige organisme gegeven die geneeskrachtige bestandsdelen bevatten.

Ook leven we in een tijd waarin gezondheid een belangrijke rol speelt. In vele producten die we consumeren zitten bewerkte bestandsdelen. Denk hierbij aan alle *biociden en milieuvervuilende componenten zoals zware metalen waar onze landerijen mee worden vervuild. Alle gewassen die in aanraking komen met deze stoffen nemen deze componenten deels ook op wat uiteindelijk in onze voeding terecht komt.

Sommige van deze bestandsdelen kunnen averechts werken op zowel het fysieke als het mentale welzijn. Een al eeuwen oud traditioneel Turks planten en kruidenrecept stelt het lichaam in staat om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Een combinatie van geneeskrachtige componenten afkomstig van verschillende planten en kruiden worden samengevoegd in een enkel potje Senevin.

Senevin Vitaminen- en Mineralenpasta is een veelzijdige pasta die ondersteund en stimuleert o.a. de organen die verantwoordelijk zijn voor onze *detoxcificatieroute denk hierbij aan o.a. aan lever en longen…….

Wij willen dat de mensen gezond blijven leven!

*Wanneer het lichaam spontaan reageert op een situatie, wordt dat instinct genoemd.  Wanneer de ziel spontaan reageert, wordt dat intuïtie genoemd.

*Biociden zijn bestrijdingsmiddelen.

*Detoxcificatieroute houdt o.a. in, het verwerken van voedingsstoffen, het aanmaken van eiwitten en het ontgiften van het lichaam.